Sidor

måndag 19 mars 2012

Festfin klänning till fin fest, del 2


Den här rosa klänningen med vita prickar fick lilla Maja i present av oss igår. Den kommer nog bli en bra sommarklänning för hennes del. En klänning är bra för den går att använda så länge. Den kan användas både när den är lite för stor, som långklänning, men även när den börjar bli lite liten, som tunika.

Precis som på den andra klänningen så är överdelen fodrad i samma tyg som banden. Knapparna är tryckknappar med pärlemorskappa, smidigt att slippa sy knapphål tycker jag, bara att banka i.


Tyg: Lila med vita prickar - Myrins Textil
Turkos med vita stora prickar - Stoff & Stil
Turkos med blommor - Panduro
Tryckknappar: Stoff & Stil

8 kommentarer:

 1. Maja är mycket glad över sin nya klänning.

  SvaraRadera
 2. Jag är lite avundsjuk på Maja...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan fila lite på ett mönster i din storlek :), Simon kanske vill ha en också?

   Radera
 3. Johanna Segerlund19 mars 2012 14:16

  Maria...du är sååå duktig, vilka underbara klänningar!! Tror du jag kan lura på Vilmer en...? Frågan är nu - När öppnar vi butiken? :) kram på dig

  SvaraRadera
 4. Jag kan öppna butik med dig när du vill! Fixar du lokal så ordnar jag varorna :) Men jag smygstartar här redan på fredag har jag tänkt, då hoppas jag på att kunna lägga upp några färdiga plagg och lite exempel på vad man kan beställa. Kram!

  SvaraRadera
 5. Guuuu va fina klänningar. helt magiska. vart har du hittat ett så fint mönster till dessa ? Mvh Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Mönstret kommer ifrån minikrea och heter spencer 10003, band och tryckknappar har jag lagt till själv.

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria