Sidor

tisdag 24 april 2012

Vårvantar


Det här är ett riktigt "använd det du har projekt". Dels för att tygerna är stuvbitar från tidigare projekt men även då idén har legat och grott i bakhuvudet länge utan att jag fått tummen ur. Det är alltså det som är orsaken till att jag sitter och syr vantar i slutet av april. Från början var tanken att det skulle blivit tumvantar men det var svårare än jag trott att göra ett mönster till det. Det var väldigt pilligt att få till en bra tumme och flertalet försök förgyller numera papperskorgens innehåll med lite rosa och röda ränder... Till slut så bestämde jag att det är bättre att sy en vante utan tumme i april än att sy en med tumme i juli när de ändå inte kommer till användning. Sagt och gjort, här är de!


Jag gjorde en ganska lång mudd så att den går att trä över jackan om man vill det. Eller så kan man vika upp den, gör man det så är vantarna vändbara och går att använda antingen randiga eller enfärgade.


3 kommentarer:

 1. hihi... kan inte låta bli att le, och hålla med dej om att tumlösa vantar i april är ju att föredra...!

  SvaraRadera
 2. Vilka söta vantar och så mumsiga dina muffins ser ut!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Väldigt söta vantar! Så finemang att de är vändbara också :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria