Sidor

söndag 20 maj 2012

Nära
"Nära" är temat för denna omgång av fotoutmaningen vänner emellan. Jag klurade på temat ett tag och fastnade för "att stå någon nära". De två som står mig närmst är min man och min dotter, och idag ligger det mig extra nära att tänka på vilken glädje och förmån det är att ha en egen liten familj. Idag är det nämligen ett år sedan lilla S föddes! Min ursprungsplan var att ta ett foto på deras ben och fötter när de stod riktigt nära varann. Men jag hade visst missat att informera lilla S om planen och hon ville inte riktigt samarbeta så jag fick nöja mig med deras skor. 


Vill du se hur de andra vännerna har tolkat temat eller kanske vara med själv nästa gång, ta då en titt hos Edith & Jag eller Mamma med ambitioner. Ha en skön söndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar tolkning av temat nära! Tänk att ett ord kan betyda så många olika saker. Fiffigt att fota skorna när lilla 1-åringen inte ville ställa upp på bild. Så roligt att du ville vara med i fotoutmaningen:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Håller med Maria! Underbar tolkning :)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria