Sidor

onsdag 2 maj 2012

Underbara virkade små Converse


Ni har säkert sett dem förr, men visst är de underbara! Detta är mitt första virkprojekt i vuxen ålder. Mitt andra, även kallat virkeländet, pågår fortfarande och jag kan meddela att det går lite bättre med det nu. Jag fick mönstret till skorna av min syster och tyckte att de var så fantastiskt söta att det helt enkelt var dags för mig att lära mig virka.


Jag kan lika gärna erkänna direkt att skorna ni ser på bilden inte är det första paret som virkades. Det blev några halvfärdiga sneda varianter först. Framför allt så hade jag inte vett nog att hålla mig till mönstret utan ville ha en lite större sko med lite mer vitt på tån och framför allt, en sko med plös. Så jag testade mig helt enkelt fram och här är resultatet. De sparkas tyvärr av foten väldigt lätt och lilla s växte ur dem ganska fort, men å andra sidan tycker jag att de är fina att bara ha på hyllan också!


5 kommentarer:

 1. Ååh, så gudomligt söta! Hade man haft barn så hade jag utan tvekan virkat sådana! Fast iof så har jag ju planer på barn i framtiden, så kanske ska testa trots allt :D Det kan ju ta sitt lilla tag :P

  SvaraRadera
 2. Men åh dom är ju helt underbara! Jag älskar converse och har några stycken, ja, hela familjen äger minst ett par var, men det där, det var nog det absolut finaste paren Converse jag någonsin sett!!

  Ang. boken så heter den "fabulös inspiration". Läs mer här:
  http://www.fabkeramik.se

  SvaraRadera
 3. Ja det måste vara dom allra minsta, sötaste skor som jag sätt på länge =)

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt söta!

  SvaraRadera
 5. Men så söta!!! Har aldrig sett något liknande innan. Du är jätteduktig! Ska bli spännande att se "virkeländet" när det är färdigt.

  Ha en skön kväll
  Kramar L

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria