Sidor

onsdag 13 juni 2012

Blå-gul pyjamas i mästerskapstider!


Under en sommar som denna med både EM och OS kan man ju behöva en blå-gul skrud av något slag. Då lilla S kommer att sova under större delen av sportens sändningar så passar väl en hemmasydd sverigepyjamas ganska bra? Tyget köpte jag någon gång för många år sedan och nu kom det till användning. Min vana trogen drog jag igång utan att tänka efter så mycket och märkte därför först för sent att tyget inte riktigt räckte. För att lösa detta dilemma så klippte jag ut det ena framstycket vinkelrätt mot trådriktningen, kantade ena sidan med lodräta ränder och andra sidan med vågräta och satte muddar i bensluten. Det blev lite clownkänsla över den när ränderna går åt alla håll, kanske lite väl hysteriskt. Men muddarna är jag mycket nöjd över, särskilt då pyjamasen är ganska stor än så länge.


 Tyg: garderobsfynd
Mönster: Ottobre 1/2012

Pyjamasen går, enligt lilla S, mycket smidigt för en ettåring att ta på sig själv.


9 kommentarer:

 1. Vilken toppenfin pyjamas, och bra timing med färgerna också. Den supporten kan det svenska laget behöva!

  SvaraRadera
 2. Det är just det som är så skoj med pyjamas tycker jag det får vara lite knasigt och tokigt det gör det bara härligt =)

  SvaraRadera
 3. Det är ju att ränderna är på olika håll som GÖR pyjamasen, annars hade den ju inte varit unik. Tycker det ser ut som lilltjejen gillar den. Du tycks också vara en flitig bloggläsare: Tack för alla dina söta kommentarer på min blogg!

  SvaraRadera
 4. verkligen fin... gillar också att ränderna går åt olika håll!

  SvaraRadera
 5. sjukt fin och himla fiffigt med ränderna där! alltså, jag blev sugen på att ha en sån pyamas själv, tänk vad mysigt att gosa runt i en sån!

  SvaraRadera
 6. Snyggt med ränderna så där! Mysig Sverigepyjamas!
  kram

  SvaraRadera
 7. Pyamasen blev jättefin. Jag tycker det blev toppen med ränderna lite olika.

  Ha en bra dag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. En självklarhet :) :)
  Skulle behöva en själv...
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria