Sidor

söndag 3 juni 2012

Delad glädje är dubbel glädje


"Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg". Det här är mitt bidrag i fotoutmaningen vänner emellan och dagens tema är ordspråk eller talesätt. Ett klurigt men roligt tema. Helgen som gått har varit en riktig festhelg med både bröllop och födelsedagskalas. I min lilla familj fyller vi jämnt alla tre och detta firades med stort kalas med nära och kära.

Gå gärna in till Edith & Jag och titta på de andra bidragen!

7 kommentarer:

 1. Grattis! Låter som en härlig helg! Supergott med tårta :) Jättefint bröllopskort också, kanske jag snor den idén när jag ska på bröllop i juli!
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till allt ni har att fira! Vilken passande bild till ordspråket. Har precis uppdaterat länkarna till alla som är med i fotoutmaningen så att man kan hitta till ditt fina bidrag också.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till er! Bilden är underbar till ordspråket du valt.
  Önskar dig en fin start på veckan.
  Kramar Louise

  SvaraRadera
 4. Vad fint, så talande illustration av ordspråket!

  SvaraRadera
 5. Härlig bild. Det ser så gott ut. Ett stort grattis till er. Ditt ordspråks val är nog ett av mina favoriter. Vi måste ta hand om varandra. Ha en fin vecka. Kram Kristina

  SvaraRadera
 6. Fin bild och tolkning!

  SvaraRadera
 7. Jätte-jättefin bild! Underbar tolkning helt enkelt. Av ett ordspråk jag gillar mycket :)

  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria