Sidor

torsdag 6 september 2012

Jag är...


Vem jag är? Ja, det var just en bra fråga. Att träffa mig är ju såklart att rekommendera om man vill ha ett vettigt svar. Men jag ska försöka ge en liten vink och jag har ju ytterligare fem inlägg på mig då jag lite sent har hakat på en utmaning från den fina bloggen Elvornas hem om att ge en inblick i vem det är som sitter framför skärmen. Så varsågoda, här kommer jag:

Jag är Maria. Avnjuter livet med man och dotter. Jag är yngsta systern i en skara på fyra och min man klagar på att jag börjar prata innan han är klar. Jag förklarar då att om jag i min uppväxt hade väntat med att prata tills alla de andra var klara så hade jag förmodligen fortfarande inte fått något sagt. På jobbet har jag blå pyjamas och tituleras sjukgymnast, där kan jag också tas för dataexpert med födelseår i början av åttiotalet som enda merit. Jag är kristen och tror på att bemöta människor så som man själv vill bli bemött. Lilla S garderob försöker jag fylla med lika många blå som rosa plagg. Jag är en utepolis av rang och bättre på att stöka ned än att städa upp. Sedan några veckor är jag ett organ kort men känner mig oerhört lyckligt lottad!

På måndag får ni veta lite mer, då är det dags för nästa omgång!

9 kommentarer:

 1. Vad roligt att du hänger på utmaningen, så att jag får veta lite mer om dej! Skrattar högt åt det där med dataexpert, känner igen mej, och har samma meritlista som du... :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att lära känna dig mer! :) Pyjamas på jobbet, det var det värsta ;)

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt att läsa mer om dig, tycker man fick veta ganska mycket! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jag tycker om att läsa om dig och jag känner igen mig själv i dig. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad trevligt att få läsa mer om dig! :)

  SvaraRadera
 6. Kul att veta mer om alla. Kanske ska jag hoppa på utmaningen trots allt.

  SvaraRadera
 7. Jag är syskon nummer tre och pratar också innan min man hunnit prata klart. Tack för att jag fick förklaringen till detta beteende! ;) /Ica

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du är med! Så spännande att få veta mer om dig. Ser redan fram emot nästa måndag! kram

  SvaraRadera
 9. Kikade in för att läsa lite om drömmar, men såg att jag inte hade läst förra veckans presentation. Härlig beskrivning!

  Själv är jag pysselfobiker och i stort behov av en sträng sjukgymnast eftersom jag har lite svårt att ta min kropps signaler på allvar. :-)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria