Sidor

måndag 3 december 2012

Bilder från utställningenI helgen som gick var det alltså dags för min och goda vänners konst- och hantverksutställning "Tre små gummor". Det var en fantastisk trevlig dag med massor av folk och trevlig stämning. Vi är mycket nöjda! Bilderna förställer de delar av utställningen som var mitt bidrag. Flera saker känner ni säkert igen och andra saker kommer ni att få se mer i detalj längre fram. Utöver detta så hade Malin med finfina stickade grejer och Viktoria bidrog med både oljemålningar och illustrationer.


Det finns så många saker som man säger att det vore roligt att göra men som man sedan aldrig går vidare med, som om man inte tar sin egen dröm på allvar. Vi är mycket stolta över att vi tog tag i en dröm, genomförde den och gjorde det bra. Hoppas vi kan inspirera någon annan till detsamma!


Stort tack till alla som kom, tack för alla värmande ord och att ni gav oss en riktigt härlig festdag!

Malin, Maria och Viktoria

5 kommentarer:

 1. Wow vilka fina grejer!
  Ha en trevlig måndagskväll!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 2. Jösses vad du producerar! Vilka otroliga mängder och av yttersta kvalitet! Så stilfullt och välgjort! Dig kan man vara stolt över ;-) kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Så fint! Tröjan med slipsen är helt underbar hörru! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad ni kan!! :) sååå fina grjjer du gör, kul att få se! Ock kul att du gillar min"utmaning" du är varmt välkommen att vara med i härmapan!! :)

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint! Jag blir alldeles glad!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria