Sidor

tisdag 1 januari 2013

Salta tunnbrödskex - Gott Nytt År!


Gott Nytt År! Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll igår. Det hade jag tillsammans med goda vänner och god mat. Vi satsade på knytkalas i form av tapas vilket blev mycket lyckat. Salta tunnbrödskex var en av många saker som stod på bordet. Superenkla att göra och goda som tilltugg till plockmat eller soppa.

Salta tunnbrödskex
Tunnbröd
Flingsalt
Olivolja
Diverse frön och kryddor efter tycke och smak,
 exempelvis sesamfrö, vallmofrö, rosmarin

Pensla brödet med olivolja, strö över salt och frön eller kryddor. Skär i remsor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 225 grader tills de är gyllenbruna (ca 3-4 min beroende på ugn).


Det vore kanske på sin plats att presentera någon slags summering av det gångna året och storartade visioner inför det nya. Men i sann nyårsdagsanda så njuter vi av att gå i mysbyxor hela dagen, läsa bok och göra mest ingenting. Längre än så sträcker sig inte dagens ambitioner, så jag nöjer mig med att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

6 kommentarer:

  1. Mums ser riktigt gott ut!
    God fortsättning på nya året!!
    Kram
    Annlin:s

    SvaraRadera
  2. önskar dej ett välsignat nytt år vännen!

    SvaraRadera
  3. Ser jättegott ut, alltid bra med tilltuggsrecept :) Ha en bra dag Karin

    SvaraRadera
  4. Sådana härligheter brukar en kompis till mig göra. De är supergoda!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Önskar dig detsamma om än lite sent. Dom godbitarna sitter fint året runt. Mmm...

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria