En riktigt hög och fin tårta blev det med två lager chokladglasyr och ett lager hallon. Blommorna är gjorda av sockerpasta färgad med vanlig karamellfärg. Tårtan är spacklad med chokladglasyren från Leilas recept men jag fick den inte tillräckligt tjock. För att lösa detta tillsatte jag en inte så blygsam mängd florsocker och kakao vilket gjorde den både god och betydligt mer spackelvänlig. Tårtan blev riktigt mäktig så den räckte både till kalaset och till att sprida lite feststämning på jobbet denna gråa måndag, perfekt att man kan få hjälp att äta rester ibland!
måndag 18 februari 2013
Amerikansk chokladtårta med hallon
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vilken fantastiskt fin tårta... maffigt hög måste jag säga!
SvaraRaderaOj Oj vilken fantastisk tårta och den smakade nog väldigt bra!! MUMS!
SvaraRaderaKram
Anneli
Mums vad sugen jag blir! Hallon och choklad är en bra kombination.
SvaraRaderaDet både ser läckert ut och inte mindre sugen blir man av din beskrivning. Blir nog tvungen göra en riktigt maffig tårta en gång. Snart tror jag?
SvaraRaderaSååå fin! Blir kalas sugen *hihi*
SvaraRaderakram kram Malin