Sidor

tisdag 5 mars 2013

Crème brûlée


Här kommer ett tips på en lyxig men ack så enkel efterrätt, crème brûlée! Vi har nyligen bekantat oss med denna klassiker här hemma och det är en trevlig bekantskap får jag säga. Ett bra recept från Louise Johansson hittar ni här. Det som möjligtvis kan vara ett problem är om man inte har några ugnsfasta portionsformar, men vi har testat och det går bra att göra i en större form också fast det blir ju inte samma lyxiga känsla. En brännare hade också varit en lite rolig grej att införskaffa men det går också prima att bränna av den knäckiga ytan i ugnen. I receptet tipsas det även om att det går att frysa dem, vi provade det och det funkade utmärkt!

3 kommentarer:

  1. Oh, vad gott det ser ut! Tack för tipsen då vi också saknar både portionsformar och brännare!

    SvaraRadera
  2. Ser jättegott ut! Jag har aldrig provat att göra några.
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  3. åh du anar inte hur sjukt sugen jag blir på att äta det där nu!!!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria