Sidor

måndag 18 mars 2013

Mysdress i miniformatTvå fördelar med att sy barnkläder är att det inte går åt så mycket material och att det inte är så noga med passformen. Vill man maxa dessa två parametrar så kan man ju alltid sy dockkläder. Här kommer gamla stuvbitar väl till pass och det gör inget om man måste vrida en axel eller två ur led för att få på kläderna, perfekt! Desto pilligare är det dock men det får man ta med perspektivet att det inte är så noga om en söm blir sned. Lilla S´s docka har fått en knallgull mysdress i velour med ett linne i muddväv till. Hela härligheten är sydd utan mönster och lite på en höft så luvan går knappt fram över öronen men som sagt, vad gör väl det när det bara handlar om dockkläder, dockan lär knappast frysa om sina små plastöron!5 kommentarer:

 1. Verkligen jättesöta kläder det blev. Ja ibland är det bra att man inte slänger de små bitarna. Man vet ju aldrig när det kan behövas.

  Tror säkert att din lilla S kommer att leka mycket med dockan och klä av och på flera gånger om!

  ha det gott!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 2. Så sött! Tänk om min dotter hade varit förtjust i dockor när hon var liten. Då hade jag fått försöka mig på sådana söta dressar. Men hon gillade aldrig dockor... :)

  SvaraRadera
 3. Tacksamt sy åt dockan, det lär ju inte komma så många klagomål från bäraren! Söta blev de :)

  SvaraRadera
 4. Så fina kläder till dockan. Kan tänka mig att din lilla prinsessa blev nöjd.

  Ha en bra dag

  Kram Karin

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria