onsdag 27 mars 2013
Stora chokladmaränger
Här kommer ett litet tips på vad man kan göra om man råkar ha sisådär 12 äggvitor över (eller 7, det räcker). Jag hamnade i denna sits för ett tag sedan då vi inför ett kalas hade gjort ett antal crème brûlée och jag tyckte att det kändes fasligt onödigt att slänga dem. Efter lite googlande bestämde jag mig för att testa ett recept och det gick riktigt bra. Stora, maffiga och så lite sega i mitten. Jag har aldrig gjort maränger tidigare men det var ju inte så svårt som det ser ut. Att maränger är vansinnigt söta det kommer man ju inte ifrån, men chokladsmaken bryter av det lite grann och inte minst så ser de ju väldigt festliga ut! Receptet är Leilas och du hittar det här!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mums vad goda de ser ut!
SvaraRaderaSå fina de blev! Har en son som älskar sådana där maränger, men jag har aldrig bakat några för jag
SvaraRaderatrodde det var svårt! Nu blev jag sugen på att testa, blir nog uppskattat på
påskens efterrättsbord!
Melodys matte
Ja, de ser onekligen mycket goda ut!
SvaraRaderaÅh vad gott det ser ut! Lite söta är de..
SvaraRaderaKram
Anneli
Gott! och just det där sega i mitten, det är bäst! / Annika
SvaraRaderaWOW vilka maränger. Tänk att äta dem med en god glass. Mums!
SvaraRaderaHa en riktigt Glad Påsk
Kram Karin
Oh my! Så gott...och lite sega i mitten...det är de allra bästa! :)
SvaraRaderaFortsatt glad påsk!