Sidor

lördag 6 april 2013

Namnmössa och muddbrallor till liten


För ett par veckor sedan föddes goda vänners underbara lilla Henry. En namnmössa och ett par muddbyxor blev vår lilla välkomstpresent. När vi såg de små små plaggen tänkte vi här hemma att de kan ju aldrig passa. Det stämde faktiskt, fast de var inte för små som vi tänkte, utan för stora. Tänk att det är så svårt att komma ihåg hur små de är när de kommer, det är ju mindre än två år sedan Lilla S var en sån där liten plutt.

Den som är trogen besökare hos HönaPöna har nog sett idén innan. När jag såg hennes bilbyxor och mössa i samma tyg tänkte jag direkt att såndana vill ja också göra. Stort tack för inspirationen till både det här och mycket annat HönaPöna! Detta är mitt bidrag till veckans härmapa hos Sveas punkt, gå gärna in där och kika på fler som inspirerats av andra och gjort sin version av en god idé!


Tyg: Turkos trikå med bilar - Ohlssons tyger
Brun och vit muddväv - Stoff & Stil

8 kommentarer:

 1. Vad fint! Kul att du vill vara med i Härmapan!! Trevlig lördag ;)

  SvaraRadera
 2. Du är så söt... tack för fina ord. Jag gillar ju ditt set, såklart!

  SvaraRadera
 3. Så himla fint till liten Henry! Ja när man ser grejerna ser de för små ut men alla kläder är ju nästan för stora just när de är så små!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Kommer att passa perfekt på en liten gosse!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Gillar namnet på mössan.

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Oj så jag önskar att jag och symaskinen inte var sådana ovänner.

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Kul att ge ett matchat set när det kommer ett nytt litet liv till världen.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria