Sidor

tisdag 13 maj 2014

Mer storpyssel, hallmöbel på plats!


Det är inte bara vardagsrummet som har blivit fint de senaste månaderna, även hallen har fått sig en omgång. Precis som sist har jag och min man slagit våra huvuden ihop och gjort en egen möbel, men den här gången av halvfabrikat. Vi har använt IKEA´s köksluckor och stommar och pimpat med handtag från superfront och kopparrör från vvs-butiken. Skohyllan är byggd av täckskivor klädda med nålfiltsmatta och med en målad limträskiva överst. Bakom möbeln satte vi Arne Jacobsens fina tapet från boråstapeter som matchar luckorna nästan löjligt bra. Som en klok bloggvän sa, det är väldigt roligt att ha projekt tillsammans! Och när min man är inblandad blir det aldrig halvdant gjort, gediget och arbetat är hans ledord, och det ger ju resultat!

Tillägg: Med stor glädje har jag förstått att bilderna på vår hall har varit mycket uppskattade, med osannolikt många delningar, på pinterest. Kanske har du hittat hit den vägen och är intresserad av vad jag gör mer? Bloggen är inte längre aktiv men du kan följa mina kreativa projekt på Instagram. Mitt konto heter maria_syr_och_sa_vidare , varmt välkommen dit!

With great pleasure, I have understood that the pictures from our hall have been highly appreciated, with unlikely many pins, on the pinterest. Perhaps you have found this blog that way and are interested in what I do more? The blog is no longer active, but you can follow my creative projects on Instagram. My account is called maria_syr_och_sa_vidare, welcome to follow!


14 kommentarer:

 1. Men, fy bubblan vilken snygg möbel ni fick till! Älskar detaljerna med kopparhängaren! Inte klokt vad duktiga ni är.

  SvaraRadera
 2. wow, verkligen fint... grymt bra jobbat!
  tss... inte behöver du väl citera mej :-)
  Kram på dej vännen!

  SvaraRadera
 3. Himla fiffigt att platsbygga! Och så snyggt det blev!!!

  SvaraRadera
 4. Wow vad snyggt med koppar mot tapet och luckor. SNYGGT!

  SvaraRadera
 5. En fullträff! Kopparrören såååå snygga!

  SvaraRadera
 6. Superfint! Vad heter stommarna och luckorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar det! Stommarna heter METOD (köksskåp) och luckorna heter FLÄDIE. Mvh Maria

   Radera
  2. Tack för svar. Älskar färgen på luckorna, har ni sprutat dem själva el fanns den färgen när ni köpte?

   Radera
  3. Den fanns när vi köpte (vilket var i nov 2013, även om inlägget gjordes betydligt senare :)

   Radera
 7. Riktigt häftig hallmöbel!! har ni ställt köksskåpen på små ben eller reglat i väggen? det ser inte ut som att de står direkt på golvet..?

  SvaraRadera
 8. Åh så snyggt!! Jag funderar på hur ni fäste rören i skåpen? Och vart ni har köpt delarna till rören? Det ser ut som en ände högst upp?

  SvaraRadera
 9. Annelie Marklund5 augusti 2016 01:16

  Snyggt som tusan! Även jag undrar hur ni fäste kopparplåten i överskåpen?

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria