Sidor

måndag 6 april 2015

Sockerblommor i mängd!


Min syster har gått och fyllt jämnt nu i vinter. Detta var ju självklart värt en härlig tårta med massor av choklad och massor av piff! Jag provade att göra rosor vilket jag faktiskt inte gjort innan. Detta för att jag ville ha många olika sorters blommor för att göra tårtan extra festlig. Grattis igen kära syster!


3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Jag ser att du inte är så aktiv här på bloggen längre men jag har mailat dig en fråga på din mail som jag hoppas jag kan få svar på. Det handlar om er fina hallmöbel som ni satt upp.

  SvaraRadera
 3. Alla klockor kopior Trilobe Les Matinaux-klockor har samma 40,5 mm breda stålfodral, som också är 10,25 mm tjock och vattentålig till 50 meter. Över urtavlan är en något kupolig rolex klocka kopia och AR-belagd safirkristall. Det primära sättet för Trilobe skiljer de olika Les Matinaux-klockorna från varandra just fake cartier nu är skivans ytor runt tiden där tiden anges. Dessa plattor återges i olika färger, beroende på vilken version av Les Matinaux du föredrar. Trilobe-webbplatsen fake IWC visar för närvarande åtta färgfärgversioner av Les Matinaux, och jag förstår att varumärket från tid till annan också kommer att producera några begränsade utgåvor.
  Tricket för fake audemars piguet en klocka som Les Matinaux är att förhindra att ratten ser ut för platt. Olika tekniker på klockans ansikte användes för att bekämpa det, men ringer utan händer fortsätter att ha denna fake panerai fråga. En annan fråga (verkligen en fråga om smak) är positionen för indikatorpilarna som används för att läsa tiden. De är excentriskt placerade på ratten, vilket är ett drag som både är fake hublot målmedvetet av Trilobe, och också ett som inte kommer att tilltala andra älskare av timepieces som personligen kräver mer fake seiko akut symmetri.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria