Sidor

lördag 31 mars 2012

Hemmasytt vs Ralph Lauren


Idag hände en roligt grej! Jag var på stan och i en butik stötte jag på en kjol från Ralph Lauren i ett tyg som jag tyckte mig känna igen väldigt väl. När jag gick i mellanstadiet, i mitten av nittiotalet, så sydde jag med mammas hjälp en byxkjol i ett tyg som jag själv varit med och valt ut. Och i höstas när jag fyndade fina gamla stuvbitar i mammas garderob så fann jag det som blivit över efter byxkjolen. 


Idag när jag stod i butiken så kunde jag inte låta bli att fota Ralph Lauren kjolen vilket är fotot till höger och när jag kom hem så jämförde jag med det gamla tyget, vilket är fotot till vänster. Inte helt olikt va?! Är det här mönstret kanske en klassiker på något vis, eller är det bara en osannolik slump? Byxkjolen har jag inte kvar, eller möjligtvis nedpackad i någon låda i mina föräldrars förråd. Men jag minns att jag tyckte väldigt mycket om den. Vad säger ni? hemmasytt eller Ralph Lauren?

3 kommentarer:

  1. Känner också igen det här tyget från en kjol jag sydde i skolan. Är nästan lite sugen på att rota igenom vinden för att se om den finns kvar. Tänk om det är samma!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh va roligt! Hittar du den så vill jag självklart se!

      Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria