Sidor

söndag 27 maj 2012

Liten babushka

Här är en body med en liten babushka på och vad passar bättre än det en dag som denna. Dagen efter den stora eurovision song contest där Loreen och Sverige vann med bravur och där några av de svåraste, och sötaste, konkurrenterna var sex ryska små babushkor modell äldre. Babushkan är ett symärke som inhandlades i höstas men som har blivit liggade tills nu och det var en lycklig slump att det passade så bra till gårdagens spektakel.


Det tog ju ett tag innan jag vågade mig på att sy min första body men det gav mersmak och här är alltså nummer två. Denna gång gick jag ifrån mönstret lite och testade att göra en knäppning i axelsömmen. Jag tittade på några olika tröjor vi har hemma och sen körde jag på. Jag har lite att fila på för att få knäppningen riktigt bra men är nöjd för att vara ett första försök. I min iver hamnade en tryckknapp på fel håll men det löste sig ju oväntat smidigt.


Tyg, symärke och tryckknappar: Stoff & Stil
Mönster: Omgjord version av mönster från Ottobre 1/2012

5 kommentarer:

 1. En sån söt babushka! Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagens babushkor. Roliga var de i alla fall på sätt och vis;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. fint det blev... babuschkan passar ju perfekt!

  SvaraRadera
 3. Väldigt passande! Fint att hedra de söta tanterna som inte riktigt nådde hela vägen fram igår :)

  SvaraRadera
 4. Söt som socker! :)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria