Sidor

onsdag 30 maj 2012

Mini makeoverIdag har jag pysslat lite grann. Sånt där trevligt småpyssel som bara tar några minuter men ändå gör rätt stor skillnad. Lite pyntning som kan tyckas onödig men som ändå förgyller tillvaron lite. En kruka blev pimpad med lite snöre och trähjärta och tändsticksaskarna fick ny stass av mönstrade papper. Svårare än så var det inte, idéerna är väl så gott som klassiker men lite extra inspiration fick jag av Fröken Eila och Creando. Att pynta tändsticksaskar och liknande är ju ett perfekt pyssel att göra med barn, men det roar även den som passerat 30! Och kanske 40, och 50...?6 kommentarer:

 1. jag gillar också snabba pyssel, som inte kräver så värst mycket energi...! Gillar det blommiga papperet mycket, har snöat in på rosor!

  SvaraRadera
 2. Härliga små pyssel du gjort, blev kanon fint!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fina dom blev! Ja det går snabbt och lätt att pynta askarna, det gillar jag, tack för den fina länken :)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jaaaa! Bästa, bästa pysslet. Lätt, snabbt och superfint :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Detta pyssel tog jag till i vintras när jag hade inspirationstorka, det satte fart på idéerna igen! Jättekul och enkelt!

  SvaraRadera
 6. Bästa pysslet! Så enkelt men ändå så fint. Lägg i några pastiller och ge bort :-)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria