Sidor

måndag 17 september 2012

Jag bor...


Jag bor... till min lilla dotters stora förtret inte i det här huset. Tänk att få bo i ett runt hus med rutchkana till nedervåningen. I en värld full av blommor och skuttande kaniner. Men så är alltså inte fallet. Nej, vi bor i ett alldeles vanlig fyrkantigt hus med trappa. Vår trädgård är helt fylld av buskar, närmare bestämt två stycken, en på varje sida om dörren. Kan diskuteras om det verkligen kan kallas trädgård men balkongen är desto större och i bästa solläge. Förrådsutrymmen får man leta efter med lupp och hjärterummet är större än stjärterummet. Vi bor med cykelavstånd till både skogen, havet och Poseidon och bakom väggar och golv ligger det mycket arbete och kärlek.  Lägenheten är fin, den är mysig och den är våran, men det är ett hus vi drömmer om.

Då har vi kommit halvvägs i utmaningen att berätta lite mer om vem som sitter bakom tangenterna. Titta in hos Elvornas hem för att kika på fler bidrag. Vart bor du?

9 kommentarer:

 1. Låter som ett härligt läge!
  Hoppas att ni hittar drömstället snart, kanske ett runt hus, helt enkelt!
  Kram...

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt att bo så hära havet. Det önskar jag att vi också gjorde. Men vi får nöja oss med att ha cykelavstånd till havet på sommaren iallafall :)

  Ha en fortsatt fin kväll!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Tycker det låter härligt det du beskriver, men hoppas att ni hittar ett runt hus med rutchkana snart ;)

  SvaraRadera
 4. Du beskriver ett hem som älskas precis som det är. Det är fint tycker jag. Vi har så mycket att vara tacksamma för, även om vi saknar rutschkana mellan våningarna :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Vilken härligt beskrivelse! Jag vill oxå ha en rutchkana;)

  SvaraRadera
 6. Vilken fin beskrivning!!! Ditt hem låter hemtrevligt, ett hus att må gott och trivas i:)) Och wow vilken jättefin bild från fotoutmaningen nedan, kanon!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Det låter som du bor på ett trevligt och lite trångt ställe. Hoppas ni hittar ett hus som ni kan trivas i och är det rutchkana från övervåningen så är det bara bonus. Själv bor jag i ett rött hus med vita knutar med skogen runt-om-kring.

  Ha det gott

  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Själv är mitt drömhus Villa Villerkulla :)
  Jättefin tolkning!

  SvaraRadera
 9. Så fint ändå, hjärterum är ju det viktiga och drömmar är bra att ha!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria