Sidor

fredag 26 oktober 2012

Föräldravänlig volym


Här kommer ett fantastiskt tips till föräldrar och andra som drabbats av alla de högljudda plasthistorier till leksaker som snälla släktingar ger barnen utan minsta tanke på föräldrarnas mentala hälsa. Men jag har lösningen! Sätt en bit silvertejp rakt över högtalaren, som du ofta hittar på undersidan av leksaken, och vips så får du ett föräldravänligt lågt men samtidigt tydligt ljud. Tipset fick jag av min svåger som för övrigt vet allt som är värt att veta om silvertejp, så det där något att lita på!

8 kommentarer:

 1. Kanontips! Även för små känsliga barnöron skulle jag tro... :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Det tipset kom inte en dag för tidigt!

  SvaraRadera
 3. Bra tips :) Vet inte vem som designar ljudet på barnleksaker men misstänker att det är samma typ som utvecklade kinesisk vattentortyr... Kan inte 2000-talets leksaker vara lite mera sofistikerade? Ha en skön (och tyst) helg!

  SvaraRadera
 4. silvertejp alltså... går att använda till det mesta! Kanontips verkligen!

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ju också sagt att om du vill,
  så har du en award att hämta hos mej.
  Önskar dej en skön lördag!

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket fiffigt tips! Blir perfekt att ta till här hemma om sisådär ett år eller så! Silvertejp is da shit!! /Louise

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset! Ibland håller man på att bli tokig på alla ljud!

  SvaraRadera
 8. God kväll vännen!
  Nu är ju förvisso mina barn inte så små längre men på den tiden när de hade sådana leksaker så satte vi oxå tejp över. På vissa saker upptäckte även sambon att det gick att sänka volymen om man pillade lite. Kan ju säga att vissa grejer är det svårt att tejpa. Tänker på trumsetet och en elgitarr som sonen fick..(dock inte av oss)...hmm.

  Ha det gott
  Kramis Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria