Sidor

tisdag 23 oktober 2012

Tre små gummor - dags för utställning!


Lördagen den första december slår jag och två goda vänner, Viktoria och Malin, upp portarna för en konst- & hantverksutställning! Det blir sytt, stickat, virkat, pysslat, målat och illustrerat. Vi hoppas på att kunna sprida lite skaparinspiration, erbjuda ett skönt häng med en god kopp kaffe och kanske sälja ett alster eller två. Har du inte varit i Önnereds hamn (Västra Göteborg) innan så kan bara omgivningen vara värd ett besök, vacker är vad det är. Släkt och vänner, hemliga läsare och bloggvänner, känd eller okänd, gammal som ung, pysselnörd eller hantverksfobiker, folk och fä, alla är välkomna!


Hoppas att vi ses där! Återigen, varmt välkommen!

9 kommentarer:

 1. Åh, vad spännande!! :) Snygg poster, jag hade gärna kommit men misstänker att det blir lite väl lång resa..?

  SvaraRadera
 2. Nämen, å vad roligt...! Jag skulle gärna komma, men jag vet inte ens var önnered ligger, så jag antar att det inte är i närheten...?!?
  Kram...

  SvaraRadera
 3. Haha, man är lite hemmablind ibland. Västra Göteborg är platsen, nu har jag lagt till det i inlägget! Att resa land och rike runt för det här är så klart inte vettigt men kanske är det någon där ute som faktiskt råkar bo i närheten, får erkänna att jag hyser en hemlig förhoppning om att någon bloggvän ska dyka upp, vore så roligt att ses på riktigt! Kram till er båda! /Maria

  SvaraRadera
 4. Vad kul det låter, hoppas du lägger upp lite bilder därifrån så man får följa med på distans :)

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig grej!! Sverige är litet i vissa sammanhang men stort i andra - det blir så långt mellan östkusten och västkusten ibland! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Här siter jag o blir så sugen men tyvärr. Bra intsiativ tycker jag. Satsar på nästa gång. Lycka till säger en okänd dammsamlare. ; )

  SvaraRadera
 7. Vad roligt! Och vad synd att jag är för långt ifrån... Stor kram och lycka till!

  SvaraRadera
 8. Så roligt! Hoppas jag kan dyka upp! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Så roligt, vet inte om jag kan... ska försöka ;)

  kram kram och lycka till!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria