Sidor

lördag 12 januari 2013

Mobilskal - veckans härmapa


Här kommer en riktig härmapa. Fröken Pyssel på bloggen Pastill är en otroligt stor inspirationskälla, har du inte tittat in hos henne tidigare så är det verkligen ett tips. Hon gör så mycket fint och har dessutom en grymt snygg blogg. Det var hos henne som jag första gången såg dessa genomskinliga mobilskal. Jag ritade bara av fodralet och klippte ut i mönstrat papper. Nya julklappsdymon fick också vara med på ett hörn. Man kan ju också använda tyg, eller foton som står härnäst på att göra listan. De var lätta att göra men det var väldigt svårt att sluta efter att det första var klart. Fodralet kan du köpa här.


Vill du se fler fina idéer så gå in till Sandra på bloggen Sveaspunkt där samlas härmaporna varannan lördag. Kanske är du också en härmapa, i så fall är du välkommen med du också!

9 kommentarer:

 1. Vad fina dom var!
  Önskar dig en trevlig lördag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. de är så fina... och idén är så fiffig! Tyvärr har jag inte hittat nåt liknande till oss som inte använder appels telefoner. Kanske dags att börja göra det! :-)

  SvaraRadera
 3. Det blir svårt att bestämma vilket motiv du ska använda! Fina allihopa.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Gillar särskilt den dymomärkta, kul att du vill vara med i Härmapan!

  SvaraRadera
 5. Åh vilka fina! Och tack för jättefina ord <3

  SvaraRadera
 6. Såklart!! Vilken bra idé. Jag har ju ett skal med genomskinlig baksida och jag låg och tänkte på att jag kanske skulle köpa ett nytt när jag nattade dottern. Men där har vi det ju TACK för idén..kära Härmapa :-)
  //Karin

  SvaraRadera
 7. Kul att vara härmapa ibland när det blir så fint! Ändå blir det eget på något vis tycker jag.Fröken Pyssel är också en av mina favoriter. / Annika

  SvaraRadera
 8. Åh...jag har ett sånt fodral som bara ligger å väntar på mig:) har ju bara så svårt att bestämma mig för vad jag vill ha och gissningsvis så kommer jag ha en hel uppsjö när jag är klar;)

  kramar

  SvaraRadera
 9. Hejsan... vilken fin blogg du har. Hittade hit av en slump.

  Tror jag härmar dig med det där tipset. SÅÅ JAG!

  Ha det så bra/ Sofia

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria