Sidor

lördag 26 oktober 2013

Bebiskläder, enkelt och roligt!


Att sy till små bebisar är verkligen roligt. Det var ju så mitt syintresse tog fart nu i vuxen ålder. Min kära och kloka man gav mig en overlock som "bra jobbat present" efter graviditet och förlossning när Lilla S föddes och då började jag sy efter att inte ha gjort det på många år. När jag dessutom upptäckte mönstertidningen Ottobre så var jag fast. Där finns massor av bra basmönster kombinerat med lite mer avancerade mönster, perfekt för nybörjaren och oerhört prisvärt, verkligen något jag rekommenderar.

Att sy dessa små plagg går i en rasande fart om man är ostörd och är fortfarande möjligt om man blir störd i tid och otid som sig bör när man som jag är hemma med två små på dagarna. Häromveckan hade vi äran att träffa en nybakad liten gosse som fick muddbyxor och matchande dreglis i present. Dessutom har Lille V fått byxor i samma biltyg som sin mössa, ett vinnande koncept!


Tyg: Svampar och bilar - Ohlssons tyger
Tryckknappar: Stoff och Stil

4 kommentarer:

 1. söta plagg... man kan salna någon liten att sy till, det går ju knappt åt något tyg heller! :-)

  SvaraRadera
 2. Så fint! Härliga tyger!! I mitt nästa liv ska jag också se till att skaffa en overlock, tror att jag kommer att vara symaskinskunnig då :)

  SvaraRadera
 3. Vad har du för maskin?
  Hälsningar Christine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Christine! Jag har en Brother 3034D (overlock) och en gammal Husqvarna Daisy 335. Kram Maria!

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria