Sidor

fredag 1 november 2013

Ingen har förväntningar på november...


En vän till mig pratade häromdagen om när hon för ett år sedan var hemma med nyfödd och knappt kom utanför dörren denna regnruskiga och mörka tid på året. Fast hon såg det på ett annat sätt än vad jag tror att de flesta gör. "Det var jätte skönt, det finns ingen som har några förväntningar på november, vi kunde ligga hemma i soffan och mysa och titta på film varenda dag". Ett befriande sätt att se det tycker jag. Så idag är vi bara hemma utan ambitioner, regnet öser ned och vi pysslar med emballage. Ett pyssel av det större slaget pågår här hemma och medför kartonger och frigolit i mängder. Vi har målat hus och Lilla S har fått en kartongkompis i naturlig storlek, bara att lägga sig på en kartong, rita av konturerna, färglägga efter förmåga och klippa ut. 

Vi vill inte låsa in oss hela månaden, men idag njuter vi av rusket utanför huset och lugnet inuti!

5 kommentarer:

 1. Det låter skönt! En kravfri november är precis vad som behövs före den stora julmånaden...

  SvaraRadera
 2. bra tänkt... just de där orden är ju hur sanna som helst. Kan vara skönt att slappa innan december kommer, för då finns minsann en och annan förväntning!
  Ha det gott, fina du... Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha, håller med lite. Jag orkar ändå ingenting just nu, vill bara sova :-)

  SvaraRadera
 4. Så tänker nog jag faktiskt, att det är skönt att man bara kan gå inne och skrota utan att känna att man missar något ute :)

  SvaraRadera
 5. Visst får man vara inne när det är så trist väder, det är bara till att ta fram stora pyssel lådan. Fint hus i ett roligt material.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria