Sidor

lördag 25 januari 2014

Nyckelringar av krympplast


Alla dessa nycklar som ligger och dräller lite här och var och som man inte har en susning om vart de går! För ett tag sedan tog jag tag i problemet genom att ta fram krympplasten och börja producera lite ordning och reda. Lilla S var också med och drog sitt strå till stacken. Var nyckel har nu sin lilla bricka men knippan benämnd "okänd?" är oroväckande stor...


Detta är mitt bidrag till veckans Härmapa hos sveaspunkt som är igång efter lite barnafödande och storhelgsledigt. Det är jag mycket glad för då idén att ge creed till den som inspirerat är så bra. Nyckelringar i krympplast syns ju lite här och där men jag såg dem första gången hos Fröken Pyssel och Alviti bjuder på en riktigt charmig en. Tack för inspirationen!

11 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka, kul att du vill vara med i Härmapan! Åh, det dör var ett pyssel som jag också skulle behöva göra -snyggt! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. å, så fina... och smart! Dags att ta fram krympplasten igen ser jag!

  SvaraRadera
 3. Så fina! Detta måste jag göra en härmapa på. Har många nycklar i min samling som jag tror jag vet, vilka nycklar som är till vad... Fin lördag till dig!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Bra koll vart varje nyckel går till.

  SvaraRadera
 5. Superfina! Ingen nackdel att de sedan är praktiska!

  SvaraRadera
 6. Vilket kanonbra tips. Praktiskt, roligt att göra, enkelt, funkar i alla åldrar ... Kan helt enkelt inte bli bätre. Tack för detta!!!

  SvaraRadera
 7. Krympplast har stått på min Att testa-lista så länge. Alldeles för länge! Dags att göra slag i saken så jag kan plocka bort den från listan. :)

  SvaraRadera
 8. Vad fint! Älskar att pyssla med krympplast :-)

  SvaraRadera
 9. vad fina , har aldrig testat krymp plast .
  men nu blev jag sugen .

  SvaraRadera
 10. Så kul att man kan få vara med och inspirera. Visst är det kyl! Kram carolina

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga nyckelringar!!! Jag skrattade gott åt din Hawaii Ken historia, kan verkligen se han med mössa och stickad overall!!!! ;0)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! Det är gör mig så glad och det är så roligt att få se vem som är här inne och kikar. Kram Maria